Merhabalar. Kızım 10 ay 8 günlük. Yaklaşık 3 gün boyunca ateşi hep yüksekti 39.5 falan oluyordu bazen. Doktora götürdük enfeksiyona bakıldı az çıktı. 9 lardaydı crpsi. Doktor eve götürün düşmezse covide bakalım yarın dedi. Ertesi gün götürdük o da çıkmadı. Bu arada biz zaten covid geçirdik ve antikorluydu. Doktor yarın tekrar getirin yine enfeksiyona bakalım dedi akşam altı gibi fitil verdik. Sonrasında kızım uyudu. Gece 12 gibi uyandığında titrediğini fark ettim. Havale başlangıcıydı. Hemen acile gittik. Titriyordu ve biraz morarmaya başladı. Müdahale edildi ve titremesi morarması geçti. Sonrasında enfeksiyona bakıldı ve crpsi 41 olmuş yani sadece iki günde bu kadar yükselmiş enfeksiyonu. 6 gün yattık hastanede. Bugün taburcu olduk çok şükür. Kan değerleri normale indi çok şükür. Şimdi benim merak ettiğim şu kızımın bilinci yerindeydi ama titreme ve morarma havale midir. Doktor değildir diyor ama aklım hep acaba geçirdi mi diye içim içimi yiyor. Doktorum kendi gözüyle görmedi acildeki doktor müdahale etmişti çünkü. Ama içim içimi yiyor. Bilinç gitmese bile buna havale diyebilir miyiz hep bunu düşünüyorum kızıma bişey oldu mu ilerde ortaya çıkar mı falan diye lütfen tecrübeniz varsa beni aydınlatır mısınız teşekkür ederim. Bu arada yeni değilim aslında burada ama yeni telefon aldığım için şifremi hatırlayamadım o yüzden yeni hesap açtım