RaziyeNu Kızlar dört aylık bebeğimi iki saate bir emzirmek istiyorum ama emmek istemiyor neden olabilir kilo alımı filan da iyi ama
Hndn1234 RaziyeNu benimki de öyle 🥺 dişten dolayı mı atak döneminden midir nedir bilmiyorum meme reddi yaşıyor resmen. Her emzirmede kaç cc sür gidiyor keşke onu da görebilsek içimiz daha rahat ederdi. Öyle üzülüyorum ki bi çare arıyorum bende 🙏🏻
Aysukk RaziyeNu oğlumda beş olucak neredeyse. saat başı emiyor aslında gece dort saat beslenmeden uyuyabiliyor ama gunduz sürekliii meme😬
Lidya-t İki saatte bir emmez artık. Emdiğinde daha çok süt emiyor ive acıkmıyor dört aylık bebek 3 saatte bir ya da dört saati bile buluyor.
Gamzegulbitti Lidya-t benim bebegim de iki aylık 2 saat bekleyim diyorum ama 1 saate 1.5 saate acıkıyor normal mi
Lidya-t RaziyeNu Benimki beni emmiyor ama dört aylık bebeğin içeceği sütü veriyorum üç saatte hatta dört saatte acıkıyor.Deniyorum arada bende ama içmiyorlar.
Burcem Aysukk dicektim tek benimkin de mi sorun ama yanlız değişmişim 😀 dışardaysak 2 saati buluyo sadece onun haricinde evde falan mutlaka saatte bir 40 dk bir ister az emer ama sık emer
Burcem 41hamile bizde 4 aylık olcaz doğduğundan beri hiç saatle emzirmedim yeri geldi yarım saatte bir istedi yeri geldi 1 saat sonra . o şekilde de gidiyoruz bakalım😌