burcuu26 ervam1 hamikeyken kullanıyordum suan biraktim doktor 40 in cikinca tekrar bakarız ilsca devam edip etmeyecegimize demisti ama gidemedim henüz doktora
Mom3 ervam1 ben çok kullandım onu evlenmeden öncede şimdi benim dozumu yükselttiler bugün bunun başka isimli olanı kullanıyorum bekarken çok sancım oluyordu ama evlendikten sonra olmadı
Dn123 ervam1 bende onu kullaniyorum ben yuksek doz da kulkandim oyle bir sey olmadi Düzensiz adetlerde olabilir şiddetli kanama her ay duzenli oluyor musunuz ? Agri ise hemen hemen her kadinda bulunan bir ay olusup baska ay olusmayan küçük kistlerden oluyor olabilir.
FtmYigitim ervam1 hamileyken son zamanlarda bi müddet kullandim snra kullanmadim öyle bisey olmadi bende
Erincinannesi Levotiron mu? Ben kullanıyorum tiroid için, hamilelik döneminden beri. Doğum sonrası henüz adet olmadım 9,5 ay olmasına rağmen. Adetle ilgisi var mıdır emin değilim, kadın doğuma sormak lazım.
BirTutamMavi Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum hipotroidi hastasıyım herhangi bir sıkıntı falan yaşamadım. Bahsettiğiniz durumla ilgili bir etkisi olmadığını biliyorum.
ervam1 hepinize teşekkür ederim her ay düzenli doğu yapalı 7ay olduğun olmamıştım kullandığından beri düzenli aşırı kanama ve agri