Masal_Nur 7 buçuk aylık kızımın dişleri çıkmadı halanda. Huysuzluk sürekli gözlerini kullaklarını kaşıması elleri ağızda her bulduğunu ağzına götürmesi vs. vs. nezaman çıkacak
Feridears04_07 Masal_Nur Benimki 5 ay 15 günlük 10 gün önce çıkardı emziriyormusunuz bebeğiniz mama felan mi kullaniyorsunuz☺️
Fatimem Masal_Nur 7 ay 18 günlükdü qızım. Neçə gün idi narahat idi. Və bugün axırki dişinə qaşıqla vurduğumda o səsi eşitdim 🥰🥰🥰🥰 İnşəALLAH sizdədə tez zamanda ağrı acısız çıxar 🌸🎀
Eslem45 Masal_Nur 4 ayliktan beri eli agzindda uykulari bozuldu ishal surekli terliyor salyasi akiyor kilo kaybetti 6 ay 5 gunluk olduk daha birsey yok
Masal_Nur Havva__ 😃 bilemiyorum sağlamlığınıda inşallah tez zaöanda ağrısız acısız çıkartır bebişlerde biz annelerdr rahat ederiz
Feridears04_07 Masal_Nur Benim ektim bebeğini hiç emzirmemis dışı çok geç çıkmış annemde emen bebeğin dışı hep erken çıkar der sizin bebeğinde dış çıkarıyor olabilir benimkini de eli sürekli agzindaydi herşeyi ağzına götürüyordu😂
Prenses-annesi Feridears04_07 emen bebek erken çıkarır diye bişey yok bence ben buna inanmıyorum çünkü arkadaşımın bebeğiyle benim bebeğim arasında 10 gün var ve onun bebeği 6 aylıkken 3 tane diş çıkardı mama yemesine rağmen ama ben emziriyorum 6 aylık bebeğim daha diş falan görünmüyor ama huysuzluğu çok 🙄
Masal_Nur @Feridears04_07#686227 Anneniz tecrübelidir bu konularda😃🤩 İnşallah ya ağrısız acısız tez vakitte
serapalp Aynı durumdayız . Bizimki 4.ayda zirve yaptı bugn 5aylık oldu hala öyle çok huzursuz tez zamanda çıksada rahatlayıp kurtulsa yavrucak. Kıyafetleri salyadan sırılsıklam oldu
Feridears04_07 Prenses-annesi Anladm kesin distir huysuzssa benimkide öyleydi şimdi atesi felan oluyor dış çıkarmakta zor erken çıkarıyor geç çıkarttıkları daha iyiymis