Damlaikan Merhaba Bebelac Thickener Kullanıp memnun kalan varmı. @asiyeomuribrahim canım bi posta yorum yaparken gördüm Bebelac Thickener kullanıyorum demiştin kusması azaldı mı ?
ozgeya Damlaikan biz kullanıyoruz iki haftadır.Kullanmadan önce daha mamayı yerken çıkarıyordu,günde 10 kez üst değiştiriyordum kusmalarından. thickener kullanmaya başladığımızdan beri hiç kusmuyor,nefes aldık.
Em_ey_can Damlaikan benim kızım emiyor sadece biz 25 ml anne sütüyle karıştrıp veriyoruz emdikten sonra
Srpil28 Ben kullandim canim bir faydasini gormedim malesef reflu kesinlikle ilac filan kesmio denemedim yapmadim bir sey kalmadi en iyii 6 ayinda yada 1 yasinda birakicak dedi doktorumuz ozamani bekliorum sabirla 🙏
Damlaikan ozgeya nasıl kullanıyorsun sen canım tarif edermisin bizde aynı canım çamaşır yetiştiremiyorum hergün banyo yapırmk zorunda kalıyorum kokuyor kustuğu için bıktım valla
ozgeya Damlaikan bebeğim 120 cc mama içiyor,içerisine silme bir ölçek koyuyorum thickener.iyice sallıyorum 20 saniye filan.7 dakika bekletip içiriyorum.
Damlaikan ozgeya çok teşekkür ederim kusmasından dolayı 2 aydır kilosu sabit 😔😔 peki 120 cc mama yaptığınız da bi ölçek thickener için fazladan su koyuyormusunuz yoksa direk 120 cc karıştıyrmusunuZ
ozgeya Damlaikan yok fazladan su koymuyorum direkt 120’nin içine ekliyorum.Bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam her 100 cc’ye bir ölçek konuyordu.
ozgeya Azimenurr her bebeğin durumu ve reaksiyonu farklıdır,bu yüzden bu şekilde tavsiye edilmiş olabilir.mamanın üzerinde olması gereken kullanımı anlatılıyor zaten.özel bir durum yoksa ona göre yapılabilir.