Egemomsss Mrb bize acil reflü yatağı lazım bebeğim 27 günlük kusmuğunu yuttuğunu fark ettik 😒 Satmak isteyen lütfen bakabilir mi?
Powermoms Egemomsss sevibebe nin reflu yayagi var ebebekden aldim 200 tl idi 130 birakirim. 2 ay kullaniildi sadece bas kisminda benegin terlemesine nden kaynakli leke izi var Kocaeli’de nde oturuyorum ilgilenirsen msj at canim
Cerenimom Egemomsss A101 Bim vs de uuguna geliyor. Zaten sifiri 50 60 tlye bulabilirsin hic bisi bulamazsan yan yatir arkasina yastik koy simdilik alana kadar bende baska birine verdim yoksa ucretsiz gonderirdim.
bambammom Canim kargo parana yazik a101 in alisveris sitesinde 48 lira suan ordan alman daha uygun olur. Bende var hediye etmek isterim ama biraz deformeli
s_koc Benim de var kullanılmamış hediye bile ederim ama canım kargo sana çok yazar bence uyguna zaten bulursun marka marka var niye kullanılmış alıyorsun bebişine ucuzları da var sünger zaten hepsi aynı
Gzdzeynep Egemomsss e bebekte uygun fiyatlı var bir bakın isterseniz a101 bim gibi marketlerin de sitelerinde oluyor satışları. Ben bim den aldığımı kullanmıştım. Arkadaşıma da e bebekten en uygun fiyatlısını hediye almıştım. Bir bakın söylediğim yerlere
Inanc1106 Egemomsss ben e bebekten 200 TL ye almıştım hiç kullanmadım yatmadı titreşimi anne karnındaki ses ve ninnileri var dilerseniz ben satabilirim 150 TL ye bir gün bile yatırmadım paketinden çıkardım öylece duruyor