Serpil123455 Hanımlar oğlum gün boyu uyumuyo ve bu saatlerde yatıp uyuyor uyumasin istiyorum çok erken oluyor ve gece kalkıyor ne yapabilirimmm
Esdoel Serpil123455 artık büyüdü annesi benim kızda 3 yaşında 2 yaşından beri gündüz uykusunu reddediyor ama sabah 7 8 gibi kalkarsa öğlen 2 gibi uyuyor ama eğer gündüz uyumazsa bu saatlerde uyuyor bu gayet normal
Tugraninannesi Serpil123455 benim oğlum da 2 buçuk yaşında gündüz hiç bir şekilde uyumuyor akşam 10 da yatıyor o zamana kadar canım çıkıyor :( sabahta erken kalkıyor
Serpil123455 Esdoel ama gece uyanıyor ya bide beş aylık kızım var üç gecedir uykuyu haram ettiler bana 🙄 kızım kalkıyor oğlum da erken yattığı için kalkıyor sabah beşe kadar oturuyoruz 😔
Serpil123455 Tugraninannesi bizde öyleyiz canım maaesef ama işte gün boyu uyumazsa akşam 8 gibi uyumuş oluyor bu seferde gece uyanıyor bazen oturuyor bazen de çizgi film izliyor 😔😔
Antalya07 Oğlunuzun uykuları düzeldimi acaba ben odasını ayıralı 8 ay oldu hala uyanınca ağlayarak yanımıza koşuyo bide kücük 4 aylık bebeğim var eşim vardiyalı çalıştığı için bazı geceler evde olmuyo