AzraEzel İyi akşamlar herkeze Oğlum 5 ay 5 günlük ek gıdaya başladım fakat kabızlığı var kakasını yapamıyor yapınca da sert zorlanıyor sizce ne yapmalıyım veya ek gıda olarak neyde basliyim normal mi sizce 🤗
frambuazliturti AzraEzel ek gıda olarak ne verdiniz acaba? Ya da miktar mı fazla? Benim oğlum 4 buçuk aylık tadımlara başladık havuç, kabak, muz, yoğurt yedik daha ama kabız olmadık
Aysima2020 AzraEzel biraz kayısı rendele ver geçer bizde ilk başladığımzda kabızlk yaşadık hem zeytinyağı verdim hem kayısı hemen çözdü🙂
Butterfly AzraEzel gıdasına zeytin yağı ekleyin ben hattda meyve püresine bile zeytin yağı katıyorum kabızlığa meyilli bi çocuk benimki o yüzden .
Ozgebrar2019 AzraEzel Bizde ne yapsak fayda etmemişti. 1 gün iyiyse 2 gün kabızdı. Emeklemeye başlayınca geçti kabızlığı 🤭
AzraEzel frambuazliturti başta yoğurtla başladım sonra kabak havuç püresi şimdide meyve pureleri yapıyorum zeytin yağı da katıyorum
AzraEzel Aysima2020 bizim kayısı bahçesi var yzda kalan kayısı marmeleti şişe yapıyım ondan versem iyi gelir mi acaba
Aysima2020 AzraEzel ondan pek bi bilgim yok ama meyvesini püre yapardım ben bide kurusunu kaynatıp içirirdim cnm