Karacocuk Kızlar bebeğim 26 günlük. 3 gündür özellikle uyurken sanki ağzında bişey varmış gibi yutkunup duruyor. Tükürük çıkarıyor. Değişik değişik sesler çıkarıyor. Bazen gece uyurken korkudan sıçrayıp uyanıyorum. Çok tedirgin oluyorum. Normal mi bunlst. Yarın doktor kontrolü var. Sorcam. Ama önce sizlerden de fikir almak istedim.
Gokbayes2018 Karacocuk bebeğim 26 gunluk aynı durum bızdede var. Korkuyorum yutkunjp duruyor sankı agzına su doluyor. Kalkıp bakıyorum. Sonra yıne oluyor, reflü yatagı kullanıyorum bası yuksek te
Karacocuk Gokbayes2018 bende kullanıyorum canım. Bazen kusuyor çünkü en azından o daha güvenli oluyor.
Gokbayes2018 Karacocuk huyları nasıl bebeğinin canım. İnan sabah 4 ten bu saate kadar çocugum toplasan 1 saat uyumadı, sürekli meme istiyor aglamaklı sürekli. Gece uykusu 1,2 saat. 😭😭😭😭Benımde basım donuyor yorgunluktan artık
Karacocuk Gokbayes2018 gündüz ara ara olsa da uyudu. Gece uykusu biraz zor uyuyor o yüzden gündüz uykuyu alıyor çünkü. Uyanık olunca da hep emiyor zaten. Memeden ayrılmıyor.