Alpii Merhaba anneler oğlum 2 gündür ikinci uykuyu uyumak istemiyor çok diretiyor. Uyku aralıkları çok uzadı. Bu durumda olan var mı, gecici midir acaba. daha tek uykuya geçmek için çok erken değil mi 😫
mozaik Alpii benim ki 7 ay 28 günlük bu hafta tek uykuya düstü. 2 saat uyursa benden mutlusu yok. Diş çıkariyor ondan diyorum ama umarım düzelir.
Mirage91 Dileklina Bizde 5,5 aylığız günde 3 kere 40 dk uyuyoruz. 6-7-8-9 ayda nasıl uyuyorlar acaba ❤️
Dileklina Alpii aynn ya ilk dogdugu zaman bile 13 14 saat uykusuz kaliyodu uyumayi sevmiyo benim kizim
Alpii ozgurkus umarım geçer bu durum 6 saat uyanık kaldığı oluyor günüm oğlumu uyutmaya çalışmakla geçiyor
Mirage91 OmerAsafm26 ahh nerde o ilk 2 ay uzun uzun uyumalar. O 40dk artık kendim uzanıyorum bir şey yapmadan 🤣🤣
Srpozcan Bemim oğlumda 1 haftadır gündüz sadece bir kere yarım saat uyuyor akşam 10 a kadar uyku yok uyutmak istediğimde kıyamet kopuyor evde ne yapmayalım kızlar yardım lütfenn :(((
ozgurkus Alpii ben uyutmaya çalışmıyorum artık geçici bir süreç diye düşünüyorum ben.Oluruna bırakın bakalım bir kaç gün.Ben öyle yaptım.
Atesin-annesi Alpii Benim oğlum da 10 buçuk aylım daha yeni kurtuldum bu durumdan 🙏🏻 1 hafta boyunca çok direndi gündüz uykularına. Bir kere uyuyordu şimdi düzeldi çok şükür esikisi gibi 2 uyku yapıyor artık kolay geçiyor uykuya da. Geçiyor yani biraz sabır
Rumeysa34 Badevehande masalcianne Kaveda Atesin-annesi ozgurkus Alpii kızlar buraya yazılmışken bir sorum olacak bebeklerinize kaç öğün ek gıda veriyorsunuz ve miktarı ne kadar benimle paylaşır mısınız
Alpii Kameredd bazı günler tek uyku yapıyor bazı günler 2 uyku. Bütün düzeni bozuldu ona bağlı olarak ya gece 10 gibi uyuyo yada tek uyku yetmiyor akşam 7 gibi gece uykusuna geciyor