Aselkooo İnstagramda gördüm şimdi anne sütü ciltteki lekelere iyi geliyomus cildi yeniliyormuş Göğüs ucu yaralarına iyi geliyomus varmi bu yöntemi kullananlar
Kitapkurdumom Aselkooo evet dogru canim. Benim gogus ucum catladiginda kendi sütümü sürerdim iyi gelirdi hemen
Deletedmom11 Aselkooo 😂 postu görünce aklıma kanlı kontes geldi. Bekar kızların kanını vücuduna sürerek gençleştiğini sanırmış, birsürü bekar kız öldürmüş bi seri katil 😂 😁 bende emzirdimde aklıma gelmedi hiç sürünmek,
Aselkooo Kybele hayır belki ozellikle sagip surmek degilde belki buzlukta zamani gelmis sutlerle olabilir
Deletedmom_36 Aselkooo yuzu bilmiyorumda gogsume ilk zamanlar surerdim hic oyle yaram acim sizim olmadi bu yuzden☺️
Aliveannesiiii Aselkooo ben kendıme değil de bebeğimin yüzüne emzirirken sürerim öyle derler iyi gelirmiş. Aklıma şey geldı bir tanıdıgım vardı çok sütü vardı hep dolapta stok yapardı yengeleri süt maskesı yaparmış😂😂😂 ahhh dedim nerde bende o kadar bol süt hemde maske yapıcam güleceğim yoktu ama evet iyi geldiğini çok kişiden duymuştum 😅
Defne_cicegim Aselkooo annemden ve büyük insanlardan hep şunu duydum doğumdan sonra hemen sütünü yüzüne sürersen hamilelikte olan lekelere çok iyi geliyormuş bende çok şükür olmadığı için denemedim anne sütü göğüs ucu yaralarına evet çok iyi geliyor
Papatyaseverr Aselkooo bebeğimin karnını doyurduğu şeyi yüzümdeki sivilceye elime yüzüme süremem valla kalsın birşey olmaz bebeğimin rızkı o 😊
sukransirin Gümüş göğüs kapak kullanırken emmediği zaman oraya biriken sütü sürüyordum yüzüme hem parlatıyordu hem de lekelere iyi geliyordu tavsiye ederim ✌🏼
Cikimanke Aselkooo göğüs ucuma emzirmeden önce ve sonra sürüyordum çok kısa bir süre de göğüs ucu yaralarım geçmişti