merveasm Kızlar her ne kadar izletmemeye calıssam da avık oldu mu televizyon deli gibi izliyor sizinkiler nasıl 6 ay 18 gunluguz
Deletedmom413 merveasm Izliyorsa kapatin. 11 ay 14 gunluguz acik ama hic donup bakmiyor. Bakarsa kapatiyorumki bakmiyor nedense 😀
_yaseminturann merveasm açmamayı tercih ediyorum ama arada açıyoruz o zaman hemen dikkatini çekiyor malesef öyle olunca da mecbur kapatıyoruz
YDE merveasm hiç açmayın maruz kalmaaın tv ye. Kaldı ki çok çok küçük. Biz tv yi hayatımızdan çıkarttık. Uyuduğunda izliyoruz.
Kitapkurdumom merveasm 15 aylığız daha 10 15 dk yeni yeni izliyor canim sizinki daha cok erken bence hic açmayın ben o aylarda hic açmadım açıkçası
elifiii merveasm o dönemlerinde hiç tv açmadık. O ekrandaki ışıklar bile zararlı. Siz de mümkünse açmayın, radyo haber müzik o şekilde dinleyin.
2lokummannesiii merveasm açtığımda reklam seslerine dönüyor kapatıyorum bazen ben açıyorum bilerek o da kesintisiz oturup asla bakmıyor geziyor.
Supurgesizcadi merveasm benimki reklam izliyor,reklam çıkınca degistiriyorum.izlemiyor ☺️ zaten çok sık açmıyorum.haber ya da belgesel izliyoruz o zaman hayvanları da izliyor 15 aylık henüz eğitici çizgi film falan araştırmadım ne zaman başlamalıyım bilmiyorum🤷