Glin89 kızım memede uyuyordu ama 4. Aya girince uykular çok sık bölünmeye başladı sallanmayı da bilmiyordu 1 saat geri uyutmaya çalışıyordum sonra bi gece memeden ayırdım yatağa koyarken uyandı o gece başladık eşimle oturduk beşiğin başına tabiki ağladı ağlamadan olmuyor kesinlikle ama öyle şiddetli değil şiddetlenme başlarsa ellerini okşadım uyu annecim dedim bir program indirdim melodi açtım 40 dk da uyudu o gece. Artık uyku saatinden yarım saat önce emziriyorum ki memede uyumasın mayışmasın diye sonra biraz daha oynuyoruz rutinlerimizi yapıyoruz alt değiştirme pijama giyme ve iyi geceler öpücüğü sonra yatağına götürüp koyuyorum battaniyesini örtüyorum emziğini veriyorum melodisini açıyorum ve odadan çıkıyorum. Bir iki etrafa dönüyor emziği hemen attığı için parmağını emiyor mızıldanıyor derken öyle uyuyup kalıyor arada uyanmalarında falan hiç müdahale etmiyorum çok şiddetli ağlamadığı sürece odasına da girmiyorum mızıldanarak uyuyup kalıyor geri tabi her zaman bir olmuyor bazen çok diretiyor o zaman yatağından alıp sakinleştiriyorum sonra geri koyuyorum 20-30 dk içinde uyumazsa alıp salona getiriyorum 30 dk daha oyalayıp tekrar uyutuyorum bunda en önemli şey sabır ama İnan’ın destekli uyuması daha zor eğitim vermek daha kolay. İnşallah faydası olur