Fuathulya Kızlar sütüm gelmediği için mama veriyorum kızıma çok iştahsız en fazla 2 saatte bir 60 cc 40 cc 30 cc yiyor kilo alımıda az ne yapabilirim başına böyle bir şey gelen var mı
elifiii Fuathulya Bebeğiniz kaç aylık? Basit bir kan tahlili ile sorun bulunabilir? Kansızlık ( demik eksikliği) veya idrar yolu enfeksiyonu gibi durumlarda bebeklerde iştahsızlık oluyor. Mama ile ilgili de bir sorun olabilir, besin alerjisi olabilir. Doktorunuz ile görüşüp değerlendirin mutlaka. Çok kilo alması değil ama gelişimi için önemli bu durum.
dontsleppyunhappy Fuathulya hepmi böyleydi, yeni yeni mi iştahı kesildi, benim kızımda 2 aya girmeye az kala öyle oldu çünkü, ne mama saati kaldı ne cc kaç içti iyice karıştırdım, şimdi daha iyi ama. Atakla ilgisi olabilir.
mamAras Kaç aylık? Kilosunu 56ya bölün içmesi gereken miktar çıkıyor. Belki mamayı sevmemiştir tadını vs
Dmtsrbdk Fuathulya benim de bir ay 24 günlük. Oda aynı şekilde 1,5 saate içiyor. Ama kızım da hiç kilo almıyor. Minicik. Bir aylık kontrolünde 3900dü🥺
Fuathulya dontsleppyunhappy 2. Aya girerken kesildi atak derken baş cevresi kaç acaba benim 2 aylık oldu ama 36 cm
dontsleppyunhappy Fuathulya 2 ay atakları oluyor ya, bi araştır istersen, baş çevresi sanırım 38. Düzelir yemesi korkma, ilgisi baska şeylere kaydığı için oluyormuş,
dontsleppyunhappy Fuathulya olabilir canım, her bebek aynı olmak zorunda değilki, cokta bi fark yok, genetikte olabilir, olmazsa baska bi doktorla görüşün. Genel durumu iyiyse bi sıkıntı yoktur, kilosu iyi mi.
Atomkarinca Fuathulya doğum kilosu kaçtı oda önemli benim kızımında baş çevresi küçük anne karnindayken öyleydi son zamanlarda kilo alımı azdı nazlı bi bebek minyon olur dedi bende minyonum 1.55 boyum 2800 doğduk 2 ay aşısında 4.900 cıktı anne sutu alıyor ama oda yetmiyor sanki bu ara emmek istemiyor fazla benimkide 2. Ay atagindayiz bu arada bebekler ondan huy degistiriyo
dontsleppyunhappy Fuathulya bence iyi canım kilosu üzülme, gerçekten genlerle alakalı yani, sizde minyonsanız böyle olması cok normal.
Atomkarinca Fuathulya pardon yazmışsın 500 gr ile 1 kg arası alması boyu baş çevresinde duzenli her ay buyuyosa sıkıntı etme ben hamileliğimin son dönemini bu yüzden çok stresli geçirmiştim sağlıklı çok şükür su an bi sorunu yok sende üzülme buyur annesi o
Atomkarinca Fuathulya korkma cnm aylık büyümesi önemli olan her ay duzenli buyuyosa sorun yok minnak oluşanlar biraz yaşıtlarına göre kilosu ne kadardı