Selmakm 2 aylik oglum gece yaklasik 5 saat uyanmiyor.2 hafta oncesine kadar 2 saatte bir uyanirdi.2 haftadir oldukca uzun uyuyor.bazen zorla uyandiriyorum bazen de aciksa uyanir diye dusunerek uyandirmiyorum.sizce ne yapmaliyim??
DilaDeniz Selmakm benim de kızım 2 aylık ve gece 5-6 saat uyuyor. Açıkçası ben de uyandırmıyorum. Bırakıyorum uyusun. Gündüz uyku düzenimiz pek yok çünkü 🙄
Deletedmom58 Selmakm bizde 2 ay 1 haftalığız gece 5-6 saat uyuyor acıktığında zaten uyanıyor,bu yüzden ben uyandırmıyorum
Nily Selmakm artık büyüyor 6 saate kadar kesintisiz uyuması normal demişti doktor bize. Uykuda besleyebiliyosanız besleyin onun dışında acıkınca kendi uyanır artık gece uykusu cok onemli. Bölmemeye çalışın
DilaDeniz Selmakm valla canım şu an kaç kilo bilmiyorum. Perşembe günü aşımız var o zaman baktıracam kilosuna. Bana göre kilosu iyi ama sanki
essea Benim bebeğim de yakınlara kasar gece 3 3 buçuk saatte uyanıyordu bu gece 5 saat uyudu . Ben de uyandırmıyorum acıkınca uyanıyorlar zaten
damlahira Selmakm benim kızımda 3 aylık olacak doğduğundan beri uyandırmıyorum acıkınca uyanıyor zaten☺️