bgmarik Hanımlar Merhaba 🌸4 ay 21 günlük bir kızım var.1,5 aydır kendi etrafında dönüyor, yuvarlanıyor.Son on gündür de geri geri emekliyor.Oyun halısında göbeğinin üzerinde geriye atıyor kendini.Bu normal mi? Başka bu durumda olan var mı?
Bebisss34 bgmarik ilk önce geri geri emekliyorlar diye biliyorum, birkaç güne ileri gitmeyi keşfeder 🌸
Neslimmmmm bgmarik gayet normal çok iyi hatta benim bebeğimde öleydi 5,5 aylıkken ileri emeklemeye başladı 7 aylıkken koltuklara tutunup kalkıyordu 9 aylıkken ufak adımları başladı şimdi 10 aylık olduk yürüyoruz☺️
delibirhatun Benim 5 buçuk ayda başladı geri geri süründü çok çok bi yere gitmedi tabi 6 ayda yuvarlanmaya başladı 7 ay 10 gunluğuz ileri sürünüyor şimdi çoğu bebekler böyle olurmuş hep burda öyle okumuştum
bgmarik delibirhatun göbeğinin üzerinde saat yönünde dönüp dolaşıyor tüm odayı gözüm sürekli üzerinde ☺️
Deletedmom896 bgmarik Olur mu kuzum bunun sürüneni var geri geri gideni gidemeyip olduğu yerde sadece sallananı seninkinin geri vitesi takılı kalmış ileri vites yakındır 😂
delibirhatun bgmarik benimkide öyle ama odalara gitmiyor odayı turlamiyor bi kaç adımlık yere gidiyor korkuyor galiba bu gün bende emekleyerek gel gel yaparak mutfağa götürdüm salondan ileri gitmesi için devamlı önüne sevdiği almak istediği şeyleri koyun benimki kumanda ve telefona çok uzanırdı sonra elinden kaçan oyuncaklara az az yaptı sonra bi baktım heyecanla yapıyor şimdi emmek için bile yakınındaysam geliyor yanima😂
Deletedmom513 kızımda ilk geri geri emekleri 2 ay felan sonra ileriyi öğrendi 🤭🤭 sıkıntı yok çoğunluluk ilk geri emekliyor
bgmarik Deryadenizalya o zaman önce geriyi deniyorlar anlaşılan☺️Geri gitmek daha zor gibi geliyor hep bana
Neslimmmmm bgmarik olur olur geri geri emekliyorsa ileriye emeklemeye başlar bi kaç haftaya hayırlısıyla☺️
Deletedmom11 bgmarik kolundaki gücü nasıl kullanacağını anlamaya çalışıyor olabilir. Çünkü daha çok küçük. Önce kolundaki kuvveti anlayack sonra ayağıyla o kuvvete destek olmayı anlayacak. Merak etme kısa süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum.:)