sibelyasaralp Arkadaşlar hangi marka bebek bakim çantası kullaiyorsuniz, memnun musunuz, kullanışlı mi ?
miliaris sibelyasaralp bana Muca marka hediye geldi, sirt cantasi seklinde icinde cok sevimli alt acma ortusu, biberon ve emzik cantasi da var.. sirt cantasi oldugu icin esimde takabiliyor, ici de bolmeli baya genis.
Deryaak miliaris aynen banada Muca hediye geldi. Çanta 180 derece açılabildiği ve içinde bölmeleri olduğu için kullanışlı.Azıcık büyük olsa daha iyi olurdu sanki ama genel olarAk memnunum👍🏻
Ctnayse sibelyasaralp bana hediye geldi yurt dışından D&m markalı. Daha doğrusu rosmann gibi bir mağaza kendi markası. Benim için farketmez çanta sonuçta😂
Mervea sibelyasaralp maller annebebek bakım çantası Almıştım memnun kalmayınca aliexpresten aldım ve çok kullanışlı memnunum türkiyede 130-150 kirası olan çantayı 80 liraya aldım
Mervea sibelyasaralp sipariş verdim 20 gün sonra elime ulaştı paylaşamıyorum yoksa Burdan yollardım size
sibelyasaralp Mervea instagraminiz varsa yollar misiniz fotosunu ... Sibel.suleyman.ucaroglu benim instagramım