mhtphsyn 5 ayligiz ve ne zaman yağmurlu olsa hava kapalı olunca çok huzursuzlaniyor oğlum havanın etkisi olabilir mi ki 🤷
Zamanlagelen mhtphsyn Allah Allah degisik ama olabilir canim benim sonucta bebekleerin de ruhsal bir dunyasi var 😊
Minikkelebek mhtphsyn bunu benim eşimde yaparmış bebekken. Kaynanam diyordu hatta hava bozacak yağmur yağacak diye aklım çıkardı çocuk hiç durmazdı diyor 😐 sebebi bilinmemiş fıtıktan şüphelenmişler doktor demiş geçer. Romatizması var şuan. Acaba o zamanlarda da mı bişeyler vardı da hissediyordu çocuk bilmiyorum. Havadaki nem oranı ağrı yapar romatizma olanlarda. Bi doktora götür bence canm ben ne desem ihtimal kalacak
Pinarrr mhtphsyn alla alla hiç duymadim ilginç benim oglumda huzursuzlanir ama biz sürekli disarda oldugumuz için içerde sıkıldığı icin öyle yapıyor ben ona yoruyorum bebekler sıkılır farkli şeyler görmek isterler belki sıkılıyordur oda
mhtphsyn Zamanlagelen uykulu bile bu havalar bazi kişileri çarpıyor ya sürekli uyku hali sıkıntı yapıyor ondan dedim
mhtphsyn Minikkelebek bndede var romatizma diz kapaklarım çok kötü ağrır ana bizimki hem huysuz hem uykulu mayhoş bir tipi var çözemiyorum hepten bu şekil havalarda olması dikkatimi çekti
Joipt mhtphsyn Zaten Akdeniz mi Ege mi diye düşündüm. Sürekli güneş olan yerlerde hava kapalı olunca buhran yaratabiliyor,beni kapalı hava çok etkilerdi çocukken hala da etkiler. Bebekler de birer birey,ilgisi olabilir :)
Pinarrr mhtphsyn çıkar demedim canim zaten cikilmaz bu havada sadece bu sebepten sıkılıyordur dedim 😊