Esin4006 Nedimaysen öncelikle şunu söyleyim süt üreten bebeğini doyuran meme dolu olmaz..bebeğim 15 aylık hamd olsun hep emzirdim sadece ilk iki ay mama destekli gittim çünkü meme reddi olmuştu azıcık..ben hala göğüsümde süt yokmuş gibi hissediyorum ama bebeğim doyuyor..😉
Esin4006 Nedimaysen kilosu cisli bezleri nasıl… kaç aylık…ayrıca süt arttırmak için genelde boooolca su için
Nedimaysen Esin4006 benim bebeğim 5 aylık hep mama destekli gittik ama ilk aylrda mama vermiyodum yetiyodu şimdi yetmediğini düşünüyorum ve hep mama destekli gidiyoruz
Nedimaysen Esin4006 5 aylık 6800 kilo çişli bezler gece tamamen dolu oluyor gün içinde 2-3 kere değişiyor bezi
Esin4006 Nedimaysen ayına göre kilosu iyi her ay 500-1.000 gram ilk üç ay alması beklenir sonra zaten yavaşlıyor..mamayı biberonla mi veriyorsun
Polat2706 Aynı sorun bendede var 2 aylık bebeğim ve mama destekli gidiyorum. Süt arttırıcı ne dedilerse yaptım su bestlak damla humana çay lactamil rezene dere otu ve daha neler neler. Ama olmayınca olmuyormuş. Yine emziriyorum sonrasında mama veriyorum.
Esin4006 Polat2706 mamayı biberonla mi veriyorsun..ben de ilk iki ay meme reddi oldu ve biberonu tamamen ortadan kaldırdım kaşıkla döke saça verdim ve beni yavaş yavaş istedi bir emdi iki emdi derken üçüncü ayla birlikte mamayı bıraktık
Polat2706 Esin4006 biberonla veriyorum canım süt gelmeyince memede durmuyor. Zar zor emziriyorum 2 göğüsü de emiyor sonra yine aç olunca mecbur mama veriyorum doymadığını çok belli ediyor eli ağzında ağlıyor mama içince uyuyor. İnşallah bende bırakmasam bile azaltırım🤲🏻🙏😔
Esin4006 Polat2706 biberona alışmış o yüzden bırakmış seni..ayrıca mama ağır bastığı için uyuyor bebekler..eğer seni emsin istiyorsan kaşık biberonla ver..ben tatlı kaşığı ile başta döke saça vere vere kendime döndürdüm.
Esin4006 Polat2706 https://www.e-bebek.com/materni-flowcup-ac-kullan-anne-sutu-emzirme-kasigi-kasikli-biberon-p-mtr-002 bahsettiğim kaşık biberon..ama dediğim gibi ben tatlı kaşığı ile verdim
Polat2706 Esin4006 beni bırakmadı canım çok şükür emiyor ama süt gelmeyince zorlanıyor. Bu kaşık biberonu biliyorum. Hala süt arttırmaya çalışıyorum inşallah emdikçe artarda bizde mamayı bırakırız çok teşekkür ederim
Esin4006 Polat2706 rica ederim ama tekrar söylüyorum süt gelmiyor diye şartlama kendini bebeği doyuracak kadar üretir meme.. bebek emme isteği açıktigi için değil güven duyduğu ve kendini iyi hissettiği içinde sürekli emmek istiyordur..genede biberona dikkat et benim bebeğim çok alıştı ilk ayda beni bıraktı zorlandım döndürmek için.. süt arttırmak için en etkilisi sadece su bence