Bernagkgkz Tatlış anneler bebekleriniz ne zaman yüzüstü döndü biz 4 ay 4 günlüğüz sağa sola rahat dönüyor ama yüzüstü uğraşıyor dönemiyor kolunu kurtaramıyor ne yapmam lazım daha vakit var mı ? Korkmalı mıyım?
Esat Bernagkgkz korkma döner Benim oglumda 5 aylıkken yüz üstü dönmeye basladi birde kendi etrafında dönüyor sadace 7 aylik hala aylık emeklemeye başlamadı daha
Tcrtcr Bernagkgkz Ayy varya bende aynı dertten muzdaribim. 4ay 2 gunluguz yuzustu donuyor bir kolu çıkıyor diğerini kurtaramiyor altta kalıyor gece cok tedirgin yatıyorum 2 kere yuzustu hâlde buldum kıpkırmızı olmuştu suratı. Sonrasında panik gelişti bende suan geceleri rahat uyuyamiyorum. Birde gece dönüyor eski pozisyonuna donemedigi icin ağlayıp uyanıyor 🙈
Bernagkgkz Esat yaa teşekkür ederim rahatladım 3 aylık dönenleri falan okumuştum o yüzden tedirgin oldum🙏
GoGirl Bernagkgkz 8 aylik döndü benim oglum 1 2 kez o da istemiyor sevmiyor ama tutunup kalkar yatarken oturur pozisyona gecer siralar dort döner evde yuruyerek emekleyerek ama dönmez 6. Ayda doktora sordugumda desteksiz oturabiliyor donmenin bir sonraki asamasi bu o yuzden onemli degil demisti zaten
Baloglumdoruk Bernagkgkz biz 5 aylık olduk 1 haftadır yüz üstü dönmeye başladı döne döne baya geziyor evi şuan tek bırakmaya korkuyorum artık 😀
Bernagkgkz Baloglumdoruk hadi bakalım darısı başımıza 😀 daha vakit var demek boşuna endişelenmişim 🤦♀️
Elifim_derinim Benim bebeğim 4.5 aylık bir aydır dönüyor baslarda kolunu kurtaramıyordu şimdi yüzüstü sırt üstü dönüyor ama döndüğü gibi ağlıyor sinirleniyor dönsün diye gözünün içine bakıyordum şimdi dönmesin biraz etrafı seyretse diye 🙂
Yigitahmedim Bernagkgkz 7 aylıkken döndü benim oğlum kuzenimin oğlu 4 aylıkken dönüyordu her bebek farklı doktora sormuştum ben 6. Aydan sonra bekleriz tamamen dönmesini demişti