Esat Merhaba kizlar benim oğlum 7 aylik uyku düzeni nasıl olusturabilirm gece 11 veya 12de uyur erken uyuduğu çok nadir erken uyutmaya çalışıyorum uyumuyor bir türlü banyo yaptırıyorum uyur diye ama cani isterse erken uyuyor tavsiyesi olan var mi
Seli_m Esat birden bire erken uyutmayın hergün az az öne çekmeye çalışın vakti, 15 dkya da yarım saat gibi
Esat Seli_m erken uyutmaya çalışıyorum 5 dakika yada yarim saat uyuyup kalkıyor mutlaka 11 veya 12 olana kadar oyalaniyor dün 10:30da uyutmaya çalıştım uyumadi oyun oynadik 11:30 yoruldu sonunda uyudu
Seli_m Esat gece uykusundan önceki uykusu saat kaça kadar oluyor, belki daha öne çekerseniz düzelir akşama kadar uykusu gelir
Esat Seli_m sabah en geç 10:30 ta uyanıyor tabi öncesinde sabah ezanı okunurken kalkıyor trkrar uyuyor kahvalti yaptıktan sonra 1 veya 2 de tekrr uyuyor aksm üzerine doğru son gündüz uykusunu uyuyor
Seli_m Esat son gündüz uykusu saat kaçta bitiyor? O uykuyu biraz öne alın ya da daha erken uyandırın son uyku gece uykusunu etkiliyor