Mucizelerim2020 Merhaba ikizlerime aptamil prosyneo 1 mama kullanıyorum hazimsizlik ve gaz yaptı bu sorunu yaşayan var mi ?
Papatyaa_ Mucizelerim2020 aptamil kullanmıyorum canım ama doktorların çoğu önermiyor içerisinde şeker var diye. Ben evoliva kullandım bi ara gaz ve kabız yapmıyor ama yine de doktorunuza danışıp mama değişikliği yapmanızı tavsiye ederim🙋🏻♀️
Nurtalib Mucizelerim2020 o mamayi bilmiyorum canm da benim ikizler de cok gazliydi bebelac gold onerdi doktor hep de onu icirdim
Adedul Özel mamalardan bu, doktorunuzla konuşun başka versiyona geçebilir,bebekleriniz özel çünkü standart mamalar uygun olmayacaktır
Mucizelerim2020 Adedul bi sorduk kendisi kullanabirsiniz demisti oyuzden aldim aslinda demekki yaramadi
89Kbr 5 aydır kullanıyoruz bi sorun yaşamadık. 2 numarasına rahat ulaşabileceğim yerleri araştırıyorum bende şu an.
Mucizelerim2020 Nurtalib Ben suan bebelac gold aldim yedek olarak baslayacagim kilo aldirmasi nasil peki toparliyormu baya bebekleri
Mucizelerim2020 Anneolmak_ Bende bebelac golda gectim suan deniyorum aptamilin tadi cok acı bu benim kilullandigimin hakliisn