Selimustafa Kızlar bebeğim 7 buçuk aylık grip oldu ishal de var üçüncü diş patlamak üzere ondan kaynaklı diye düşünüyorum. Doktora da gitmeyi düşünmüyorum yüksek ateş falan olmazsa inşallah. Gribi daha kolay atlatmamiz için önerisi olan var mi
Tbg Selimustafa daha çok küçük bebeğiniz ishali de var gribide var diyorsunuz bence gitmelisiniz doktora öneriyle olacak şey değil. İlerleyen zamanlarda bebeğinizi tanıyacagınız için belki gitmezsiniz ama daha çok küçük
demirboy Selimustafa bence gidin ben şu süreçte dr a kontrollere de gittim çok şükür bi şey olmadı. Bebeğiniz çok küçük benimki de geçen ay 7.5 aylıktı öksürük hırıltı falan vardı gittim bir iki şey verdi ciğere inmeden geçti gitmesem ilerleyebilirdi hastanede yatması gerekebilirdi yeğenimin öyle olmuştu. Sizde gidin bence daha çok küçükler
Selimustafa Tbg şuan dış çıkarıyor 3. Dişi. Bir ay önce de alt dişler çıktı o zan da grip ve ishal oldu evde idare ettim. Çünkü Kayseri’de oturuyorum ben burda çok aşırı derecede yayıldı virüs 😔
Selimustafa demirboy bir ay önce tekrar grip oldu maalesef evde idare ettim bı şekilde . Hastaneler çok tehlikeli bu günlerde Kayseri’de vaka sayısı çok yüksek markete bile çok zorda kalmadıkça gitmiyoruz . Yoksa hep götürdüm bir iki ay öncesine kadar tüm kontrollere
Tbg Selimustafa olsun bnce gıtmelısınız. Sız bılırsınız yınede. Bende istanbuldayım virüsün başkenti. Gıdıyoruz kontrollere vs. Cok gecmıs olsun
Tbg Selimustafa diş çıkarmanın grip ve ishalle bağlantısı varmı hep öyle oluyormus gıbı söylemişsinizde. Oyüzden gıdersenız iyi olur 🙂
Selimustafa Tbg valla benim ikinci cocugum ikisinde de dış cikarirken ishal oldu ve bağışıklık düştüğü için hasta olabiliyorlar en ufak bişeyde. O yüzden durumunu takip edip zorda kalmadıkça hastaneye gitmeyi düşünmüyorum.