1mirayinannesi sol göğsümü emzirdikten sonra acayip bir sızlama oluyor elimle yokluyorum acaba bebeğim boşaltamadı mı diye ama yok oda değil süt indiği için mi sızlıyorki dayanamıyorum bazen
Unknown 1mirayinannesi Bende de var o sızıdan. Hiç bir sıkıntım yok ama var işte. Doktorun söylediği net bir şey de yok. Kabulleniyorum. 🤷🏻♀️
Leylaaa93 1mirayinannesi benim de tam olarak sol göğüsümde emzirdikten sonra sızı var ben de nedenini bilmiyorum
aliismom 1mirayinannesi benimde 1 kere öyle olmuştu.. bayramda birkac kişinin yaninda bebegimi emzirmiştim..ondan sonra başladi ama nasil sızlıyor bebegim emdikce daha da sizladi.. kayinvalidem okudu geçti resmen çok pişman oldum bende öyle yaptigima.. nazardan da oluyor o..
1mirayinannesi aliismom bende 15 gündür felan var hiç düşünmemiştim bunu benimde kayınvalidem gelince emzirmeye odaya giriyorum peşimden gelip başımda bekliyo emmesini seyrediyor bebeğin bundan mı acaba 🧐
smile56 1mirayinannesi bnm sağ göğsümde oluyor.meme ucum yara olduğu ilk zamanlar cok ağladım emzirmek istemedim fln cok sıkmışım kendimi emzirirken.sonra o göğsüm şişti sertleşti.orda öyle sızı kaldı.sanki koltuk altımdan kaslarımı çekiyormuş gibi ağrıyor.ama bebeğim ilk emerken birde süt inerken ağrıyor.birden bi sızı başlayınca süt iniyo damlıyo çünkü bikaç damla ordan anlıyorum
Papatyaseverrrr 1mirayinannesi benimkindede agri ve sizlama oluyor ama her ikisindede oluyor gecikmemde var korkuyorum
aliismom 1mirayinannesi iyi gözle bakılsa bile nazar değer cnm sen ya kendin yada başkasına okut kendini.. nazar duası ayetel kursi tebbet nas felâk okut 7 şer defa
smile56 1mirayinannesi göğsünüz ağrımış olabilir.sey derler bişi çeker canın ağrır diye öyle duymuştum zamanla hafifledi bnm ama
Hllakyz 1mirayinannesi Benim her ikisinde de aynı anlarda acı verici bi sızlıma oluyo bi on saniye falan sürüyo. Ve ardından bir iki damla süt geliyo her defasında 🤔
1mirayinannesi Hllakyz ya o emzirirken diğer göğsümde oluyor ama bu emzirdikten sonda çok sızlıyor sol göğsüm sadece
Annesininbali29 Ben hamile kalmadan önce de ağrı vardı gittim doktora utrasonlada bakıldı hiç birşeyi yok dediler şimdide 26gunluk bebeğim var emdikten sonra çok sızlıyor agrida var nedeni ne olduğunu bilemiyorum sol göğsüm sütte çok değil yumuşak göğsüm