Zeyyy Kızlar kizim 6 ay 20 günlük kakası normal diş dönemi çok fazla yapiyodu şimdi 2 gün de bir falan yapiyo ama cisi çok azaldı gün de 2 yada 3 bez degisiyo 2 kez cis yapiyo sütüm mı azaldı diyorum ek gıda çok az veriyorum emsin diye zaten tadımlık ama su ne kadar içmesi gerekiyo acaba doktorun en fazla 1 çay bardağı ek gıda dediğinin içine su da giriyo mu ki suyu da az veriyorum galiba ne kadar vermeliyim günde
Nkahramanatas Zeyyy 1 çay bardağı dediği sadece yemek olarak. Ne zaman susayacaklarını bilmediğimiz için sık sık su teklif etmeliyiz susadıysa içer yoksa reddeder zaten
KuzeyiinAnnesii Zeyyy su biberonu var hoş ben doğdu doğalı veriyorumda Şuanda suyu verince içiceği kadar içip daha sonra diliyle itiyor susamadıysa hiç almıyor bile ağzına
Zeyyy Nkahramanatas su içmeyi istiyo bende az emer diye suyu az veriyorum bi sınırı yok mu acaba 6ay 21 günlük kızım ama
Nkahramanatas Zeyyy karnı açsa emzirmeden önce su vermiyorum emziriyorum su ihtiyacını da alıyo zaten ama emzirdikten sonra yine veriyoruk biberonu isterse içiyor