Beren Kizlar gogus temizliginizi nasil ve hangi siklikla yapiyosunuz gogus pedi kullaniyoum kullanmasam sutun akiyo her yerim islaniyo gogus pedi fazla kalincada koku yapiyo sanirim cocugumun agzina verirken baya temizlemem lazim temizleyenler hangi aralikta gunde kac defa neyle temizliyosunuz
Cemrelif Beren bazen sabah akşam bazen 3 kere pedi değiştiriyorum. 2 günde bir duş alıyorum. Göğüsleride sabah akşam duru su ile yıkıyorum yada pamuğu kaynamış ılımış suyla siliyorum
Bittersweet Beren ben ped kullanamiyorum kasinti yapiyor cok fazla pişik yapiyor🙄 surekli kiyafet degistiriyorum o yuzden.
AryaLiyan Beren neeeee zamaaaan akmasi biter normal sütyene geçmek istiyorum emzirme sütyenden bıktım petten bazen taşıyor gece oraya buraya dönünce heryer sütttt
aysetunckilicfirat 2 günde bir duş alıyorum günde iki defa da pedi değiştiriyorum eğer koku aldıysam da emzirmeden önce duru suyla göğsümü yıkayıp kuruluyorum
Beren AryaLiyan valla canim bnde pedden sikildim artik bazen ped oldgu halde akiyo heryerime sinir oluyorum hele misafrlikteyken deliriyorum
Bittersweet Beren aynen kokmamak icin surekli camasir yikaniyor evde napsam bilemedim bi misafir gelince falan ped koyayim diyorum o 2 saatte mahvediyor beni kasintidan