Bsrgrss ambe-1806 merhaba bende satıyorum 15 gün kullandım l beden ten rengi 31 ocakta almıştım askısız
Elisasmom Bsrgrss bana resimlerini atarmsiiniz instagramdan nasil ne durumda almak istiyorum @absedelisa instagram
Elisasmom Bsrgrss bana resimlerini atarmsiiniz instagramdan nasil ne durumda almak istiyorum @absedelisa instagram
[silindi] Cemkuzusu nasıl küçük geldi 90 l beden ölçüsü değil mi zaten? Bende alicam da o yüzden soruyorum
Cemkuzusu [silindi] valla bel ölçünü soruyorlar zaten 90dı benim L beden tam üst sınırdan olur dediler ama ben içine giremedim açıkçası kendimi de fazla zorlamadım ama
[silindi] Cemkuzusu xl almak daha mantıklı o zaman 🤔 keşke önce konuşsaydım sizinle 2.el başka yerden aldım olmazsa boşuna almış olucam 🤷♀️
Cemkuzusu [silindi] olur inşallah diyeyim o zaman ama olmazsa da canınızı sıkmayın ya da benim gibi kolaya kaçmak yerine belki içine girmek için hırs yaparsınız☺️
[silindi] Cemkuzusu firmayla görüştüm onlar da l dedi ama kafam karıştı sanırım iyice sıkması gerekiyo
Cemkuzusu [silindi] evet aslında ilk başta baya sıkması gerekiyormuş yatarak ya da birinin yardımıyla kapatmak gerekmiş.
Elisasmom Cemkuzusu bana resimlerini atarmsiiniz instagramdan nasil ne durumda almak istiyorum @absedelisa instagram