BombastikTurta Guzel anneler günaydın 😝 oğlum 5 aylık gece uyanmadigi sürece ısrarla beslemeli miyim beslenmediginde için rahat etmiyor ac diye ben uyuyamiyorum
Nebociim BombastikTurta ben gece mamasını içirip uyutuyorum ve her zaman 5 de uyanır acıkınca kendi uyanır uykularını bölmeye gerek yok bence
balkizim04-06 BombastikTurta besleme canım gece uykusu olduğu için uzun süre uyur uykuya da ihtiyacı var uysndırırsan bir süre sonra uyku düzeni bozulur ben kızımı uyutmadan önce mama verip uyutuyorum sonra ne zaman uyanırsa 3 ay 18 günlük
02022020 BombastikTurta ayyy sakın uyandırma bende üzülüyordum kalkıp emzşrdşm geceleri şimdi 7.5 aylık uykular haram oldu uzamanları özler oldum 🥺 evın içinde beynim uyur şekilde hareket ediyorum 😅
BombastikTurta Nebociim bende mamasını yedirip uyutuyorum ama 4 saatin sonunda dönmeye hareket etmeye başlıyo o zaman yediriyorum bu sefer uyaniyo
BombastikTurta balkizim04-06 gün içinde diş problemi yüzünden doğru dürüst beslenemiyo zaten gece de vermeyince kötü hissediyorum
BombastikTurta 02022020 diş problemi yüzünden gün içinde beslenemiyo ’ya gece bari doysun karnı istiyorum 😔
02022020 BombastikTurta aç olsa uyumuyor zaten emin ol bütün gecemi uyuyor 4 saatte bi emzir istersen ama gece uykusu sağlığı için çok önemli Doktorum dıyordu ben annelik içgüdüsüyle hersey kitaptaki gibi olmuyor çocuk aç zayıf dıyodum Kendi kendime 🤭 şimdi goruyorumki aç olsa napsamda illa emecek mümkünü yok