Ebru26 Merhabalar arkadaşlar. E bebekten hamm keçi sütlü bebek biskivüsü aldım. Oğlum 6. Aya girecek ondan vermek istiyorum. Aranızda kullananlar var mı? Üzerinde süt yada meyve suyu ile ezin yazıyor ama 1 yaş altı süt verilmediği için başka nasıl yapabilirim . Verdiğim mamanın içinde ezsem olur mu acaba?
habibe_omerasaf Ebru26 merhaba bende bugün aldım nasıl siz memnun kaldınızmı. Hemen denedim tabi ben cok beğendim😌 ama önemli olan bebeğim için içeriğinin nasıl olması. Siz ne şekilde veriyosunuz acaba 🌸
mustafakereminannesi Merhaba canım. Ben bebe bisküvisini yoğurt, kaşık maması ya da hafif sulu pişirdiğim arı mama ile veriyorum. Severek yiyor bizimkisi. Ben de mamini marka kullandım. Çok memnun kalmıştım. Şimdi cicibebe aldık. Pek sevemedim. Tekrar mamini alıcam bitince. Cicibebe fazla şekerli geldi bana. Bir de çok kof. Mamini tam buğday unundan yapıldığı İçin dolu dolu geliyordu. Hem de keçiboynuzu pekmezi ile tatlandırılmıştı
Ebru26 mustafakereminannesi benim aldığımın içinde de keçi boynuzu pekmezi falan var canım bakalım deneyeceğim sevecek mi bilmiyorum ☺️
mustafakereminannesi Ebru26 inşallah sever. Deneyimini buraya yazarsan biz de alırız belki ileride ☺️☺️
Acemi_ogretmen_annee Bende birazdan bebek bisküvisi yapacaktım hanımlar neden hazır alıyorsunuz acaba ben güvenemiyorum🤦🏻♀️🥴
Ebru26 Acemi_ogretmen_annee o markayı çok araştırdım kötü yoruma hiç rastlamadım içinde gayet besleyici ürünler var denerim hiç olmazsa eğer sevmezse kendim yaparım bende
MerveDuruKok Acemi_ogretmen_annee Ayy ben de deli gibi arayış içindeyim tarif var mı tarif 😊bugün kek yaptım ama içi biraz sulu kalmış armut ve muz olduğu için bisküvi kraker arıyorum
Ebru26 habibe_omerasaf evet çok memnun kaldım ya sıcak su ile ezip veriyorum yada yaptığım mamayla eziyorum çok güzel yiyor ☺️