Ebubekirim-61 Merhaba normal doğum Yapalı 49 gün oldu ve göbeğim öylece kaldı çok sinirimi bozuyo korse kullanılanıyorum ama kalıcı bi.çözüm gibi gelmiyor ne yapabilirim.
Asyaaihsnser Ebubekirim-61 daha çok yeni doğum yapmışsın bir 6 ay sonra fln anca toplar kendini kolay değil rahim kendi büyüklüğünün kaç katına ulaştı hem adet gördüğünüzde de baya iner
reynwoman Ebubekirim-61 aynen ya bende 40 gün oldu göbeğim cok var görenleer bi de boş boş espri yapıyo dalga konusu oldum yok ikinci mi var yok bebeği cıkarmadın karnında galba falan filan sinirlerim bozuluyor zaten bebeğim huysuz sürekli ağlayan bi bebek gecem gündüzüm belli değil uyku ne unuttum bide bu insanların boş boş lafları bitmiyo hiç korse gibi taytlar varmış göbeği saran ondan almayı düşünüyorum sizde bakın birde mytea diye bir zayıflama çayı var ben bekarken onunla 20 kılo vermiştim ve evlenip hamile kalana kadar bır kilo bile geri almadım bitkisel bi cay emziren anneler bile kullanıyo sakıncası yok Facebook yada instagramdan mytea yazın çıkıyor gerekli bilgiyi verirler size
paputmoms Ebubekirim-61 canım sıkıca bağla Bi çarşaf tarzı bişey le sımsıkı bağla ve hiç çıkarma aslında doğumdan hemen sonra yapsaydın çok iyi olurdu ilk adetinde de yapsan biraz etkisi olabilir
reynwoman tugbamomy ayy tek ben değilmişim demek buna maruz kalan hadsiz insanlar yaaa tersle gitsin onları oyle yapmak lazımm
paputmoms reynwoman canım karnını sımsıkı çarşaf tarzı bişeyle bağla çarşaf kalın geliyorsa temiz Bi sofrabezi de olabilir
Avsininannesi15 Doğumdan hemen sonra şalla sıki kapasaydınız çok iyi olurdu ben hamileyken 22 kilo almisdim gerci göbeğim fazla cok büyümemişti ama ben 1 ay falan gece gunduz şalla sıkıca bağladım şuan karnım dümdüz bide adet oluncada çekilicek gobeğiniz biraz
Mom095 Avsininannesi15 ben sezaryen olduğum için bikaç sefer bağladık ama dikişlerm çok acıdı😢 o yüzden verim alamadım
Avsininannesi15 Mom095 canım bende sezeryan oldum 2 gun sonra kapatdim hatda tam o sezeryan yerinin 2 parmak uzerinden sıkıca kapatdım orada şiş kaliyor di-ye keşke sende yapsaydın kuzum ya banada acıdi birazcık ama dayandım cunkı vucuduma kendime suratıma çok takıntili biriyim ufacik şeyi kompleks ediyorum göbeğim kalsaydı cok mutsuz olurdum herhalde