denizalbinannesi Havaların serinlemesiyle artık uyku tulumu arayışındayım guzel anneler 3-6 aylık erkek bebek tulum nerden bulabilirim birde tog’u ne olmalı tecrubelı anneler yardımcı olursanız cok sevınırım💙
Arasannesi denizalbinannesi ben e bebekten aldım daha yenı.gayet guzel.togu etıketteydı cıkarıp attım tabı ama dun de bır post acılmıstı orada konustuk 21-22 derecede tek basına gıyılebılıyor yazıyor benım aldıgımda yanı 1.5 toga falan denk gelıyormus
dygerk60 denizalbinannesi aslında owliyi cok öneriyorlar ama çok pahalı ben okadar vermek istemedim.ebebekten aldım 1.5 tog ev sıcaklıgı 21 22 derece olmalı yada içine bir tulumla 18 19 dereceye kadar kullanılıyormus.denemekte fayda var.
Lilduc denizalbinannesi e bebek, lcw, civil gibi markaların uyku tulum iç dolgusu polyester oluyor ya. Terletmiyor mudur acaba ben de onu merak ediyorum. Dışı %100 pamuk olsa da insan pek emin olamıyor.
Efy E bebekten aldım ben 1,5 tog zaten odanın derecesine göre nasıl giydirilmesi gerektiği yazıyor. Geçen senede lcw den almıştım memnun kaldım zıbınla giydiriyordum tabi evinizin sıcaklığına göre değişir
Feyzagkkkk Bende civilden aldım dün iki tane gayet güzeller henüz giydirmedim ama zıbınla olur owliye o kadar ödemeye bence de hiç gerek yok.
Sezinnur Kizlar bende e bebekten aldım. Şuan evin içi 23.4 ama iki gündür giydiriyoruz çünkü üstünü açıyor. Ve üstü açılırsa üşür benim geçen gece üstüm açık kalmış burnum tıkandı sabaha. 21-22 derece diyor üstünde ama ben 23 ye giydirdim mecburen😒
Dileklina Sezinnur benim evimde 25 di giydirdim sabaha karsi 24 oluyo ama eli ayagi buz gibi oluyo yinede kizimin