123poyraz Iyi günler kızlar benim 8 ay 8 günlük bebegim var eşimle birlikte olduk eşim korunuyordu prezervatif yırtılmış ve içime boşalmış hemen kalkıp yıkadım hamile kalırmiyim sizce kendimi hazır his etmiyorum şuan
ahmetseliminannesi 123poyraz Canim ben bugün spiral ile kaldığımı öğrendim korkutmayim seni ama her şey olabilir kontrole bi git istersen
Alyaask 123poyraz ben korunurken ikizlerime hamile kaldım yani heran hersey olabilir ertesi gun hapi ic🤷♀️
123poyraz ahmetseliminannesi cnm bizim daha dün gece oldu ilk defa başıma böyle birşey geldi 6 7 aydır bu şekilde korunuyorduk yırtıldıģını görünce şok olduk
ahmetseliminannesi [silindi] Malesef canm hiçbirşekilde anlamadım adet gecikmem olduğu için gittim lakin 5 haftalık gebe çıktım 😂
ahmetseliminannesi balmom oğlum 15 aylık 50 günlükken taktırmıştım kontrole de gittim en son 2 ay öncede baktirmistim ,az once aldırdım spirali zaten çok aşağı inmiş büyük ihtimal düşük riskimde yokmus
ahmetseliminannesi 123poyraz Ben ilk gebelikte te onunla kalmıştım canm adet gecikmende olursa bi git kadın doğuma
Aylininnzz 123poyraz o zaman olabilr ben o takvime göre yaptım hemen kaldım hamile ama ertesi gün hapı var denemekten zarar gelmez
123poyraz Aylininnzz onu da alacaktım da eczaneden 3 4 gün çocuğu emzirmesin demiş geri almadım demek yiyecek ekmeyi varmış sağlık olsun başımın üstünde yeri var
Zahideee Benimde suan 13gun gecikti adetim ve test yaptim hem kan hem idrar sonuc negatif ama hala olmadim endiseliyim😏
elif-emirinannesi Zahideee benim de 6 gün gecikti kan verdim gebelik yok ama yine korkuyorum. Rabbim isteyenlere nasip etsin. Ama ben şimdi istemiyorum bebeğim çok küçük 5 aylık
balmom ahmetseliminannesi yaaa kısmet işte canm hayırlı olsun inşallah 🤲🏻 ağır bişey kaldırdıysan oynamıştır yerinden belki bende bu adetimde çok iş yaptım inşallah bişiy olmaz
123poyraz Alyaask bebeği emziriyorum 2 3 gün emzirmesin demiş öyle de olmaz hayırlısı olsun ya ne yapalım