Pnarferah Gece uykularımız çok düzenliydi fakat 3 gündür gece her saat başı uyanıyor 4 gibi. Uyanıp 6 da uyuyor ve memede uyumak istiyor böyle bi durum yaşayan var mı?
Kayraninanesi Pnarferah aynı durumdayız bir hafta oldu ve artık gözlerimi bile açık tutmakta zorlanıyorum ne gece ne gündüz uykusu kalmadı nasıl çözüm bulabilirim bilmiyorum
Pnarferah Esesra ne olduğunu anlamadım acaba aç mı kalıyor diyorum ama mama veriyorum yine de uyumak istemiyor
Pnarferah Kayraninanesi al benden de o kadar kucak istiyor yatağında oynamıyor da sürekli meme ağzında olacak öyle yatıcak valla hiç halim kalmıyor kollarımı hissetmiyorum bazen kilolu bi bebek olsa napıcaktım diyorum
Kayraninanesi Pnarferah valla benimki biraz kilolu bende minyon biriyim bazen geceleri kollarım ağrısından uyuyamıyorum anneme gidip kalayım diyorum biraz baksınlar diye gece yarısı ağlamaları yüzünden eve geri dönmek zorunda kalıyorum beni her gören Allah yardımcın olsun diyor artık 😀
ugurbocegimm Geceleri çok güzel uyuyan bir bebeğim vardı bir bucuk aydır en fazla iki saat son iki gündür yarım saat bir saatte bir uyanıyor neden uyanıyor bilmiyorum 🙄çözebilen varsa bize de yazsın