Heide 4 ay 26 gunluk kızım mamayı arttırmam gerekiyor mu acaba siz ne kadar veryorsunuz. Aşırıya kaçanlar hiç yazmasın lütfen ben bi bebegin normal olarak alması gerekn miktarı soruyorum. Sadece mamayla besleniyoruz.
Mrbmrb Heide hiç rakamlara takılma. O ne kdr içiceğini ihtiyacını sana anlatır. Herkesin bebeği farklı
mamAras Kilosunj 56y bölün içmesi gereken cc çıkıyor. Benimki 2 aylık 90cc-120 cc arası değişiyor dr ne kadar istediğine bebek karar verir demişti çok takılmıyorum o yüzden bazen 50cc içtiğide oluyor😂
Mesutefe Normali 150 cc geceleri uyanmadığı için sabah 1 kere 180 cc veriyorum gün için de 150 cc meme de gün içerisin de veriyorum
mamAras Heide min 2 saat olsun arada, ama acıktıkça verin artık yeni doğan gibi şu saatte yesin durumu yok sadece kabız gaz olmaması için 2 saat min olsun deniyor aralarda
miran9595 Bebeğim 3ay22gunluk çok az iciyo 100cc iciyo oda zorla bazen iki saate bazen üç saate bir veriyoum
Heide Mrbmrb tabiki ama bakyrm bazen doymuyor. 2 saate bir 100 içiyor genelde bazen bityo bis biberonu çekiyor yani daha istyor onyuzden acaba arttrsammi arttrmasammi diye kararsz kaldm.
Nurcankarakus Heide Benim kızım da 4 ay 26 günlük ve 3 saatte bir 150 içiyor geceleri de aynı şekilde 3 saatte bir mırıldanmaya başlıyor o zaman da aynı şekilde uyurken veriyorum
Heide Nurcankarakus ben 3 saate uzatamyrm bazen 1 buçuk saatde bile acıkıyor ama fazlasını içmiyor en fazla 110 içiyor 2 saat sonra tekrar istyor