MeRi61 Kızlar 2 ay 6 günlük bebeğim . Gece ve sabaha karşı emziriyorum 5 veya 7 8 dk emiyor . Mamada veriyorum 60 ml sizde çıkarmalımıyım yoksa iyimi 60 ml bazende 90 ml ama sanırım yetmiyor sizce napmalıyım ?
Egeliii MeRi61 2 ay 12 günlük bebeğim sizin gibi hem emziriyorum hem mama , ama 2 aylık bebek için 60 cc az ben bazen 90 ara sıra 120cc bile yapıyorum .
havos MeRi61 meme+mama ‘yız bizde bebişinizin doymasına göre mama vermeniz daha iyi tabi ama 2 aylıkken geceleri 90 ml verebilirsin demişti
Egeliii MeRi61 mama fazla gelir diye bişey yok siz 90 yapın yemezse kalsın bence ben 60 I ilk 40 gün verdim
Babyaras havos mamayı verirken memeyi bıraktı mı bebeğiniz basıl yapıyorsunuz benimde doktor mama önerdi emziriyorum ama kilosu ayına göre az dedi mama önerdi memeyi bırakır mı diye korkuyorum
Babyaras Arkadaşlar bende mamaya başlatıcam doktorum 45 Cc ver dedi yani nasıl yapacağım 45 cc ne oluyor bilgilendirir misiniz 🤭
havos Babyaras her öğünde önce meme sonra mama yapıyorum memeyi unutmaması için ilk zamanlar çok önem gösterdim buna şimdi hem emiyor hem mama yiyor çok şükür ikisini de tutuyor