BanniCici Merhaba, calpol şurup açıldıktan sonra ne kadar daha kullanılabilir? 2 aylık aşısında kullanmıştık perşembe günü 4.ay aşısı olacak. Ateşi çıkarsa diye bulundurayım diyorum.
minikbirbal BanniCici 2. Ayda kullandığım calpolü doktor 4. Ay aşısında kullanmamam gerektiğini söyledi yenisini almıştık. Tam olarak süre bilmiyorum ama doktor kesinlikle kullanma demişti
iremceren BanniCici 2. Ay aşısında kullandığımı 4. Ay aşısında verdim ateşi düşürmedi doktora dedim açınca kısa sürede kullanılmalı yoksa her aşıda yeniden al dedi
Dn123 BanniCici ben 4 hafta diye biliyorum prospektuste yazıyor aslında ben 3 4 tane aldım dolapta duruyor o yüzden
Zuhal3838 BanniCici merhaba eğer açıldıysa 14 gün sonunda atıyorum ben. Doktorumda 3-4 haftayı geçmemesini önermişti.
Cicismoms BanniCici canım geçen burda böyle bir post vardı doktorum sordum o dedi ki Calpol açıldıktan sonra 2 ay içerisinde tüketilmelidir 2 ayı geçen Calpol kullanılmamalı çünkü içindeki şeker zararlı toksinlerden üretmeye başlar demişti 😊
Betmemo BanniCici ibufen ve calpol bulundur evinde. 4 er saat arayla verebilirsin dönüşümlü olarak. 6 saat ya da 8 saat daha ideal ama ateş düşmezse 4 er saat arayla verebilirsin.
Hlyaeyp Bize de sağlık ocağında ki hemşire açıldıktan 15 gün sonra ağrı kesici özelliğini kaybediyor demişti bende her aşıda vs kullanacağım zaman yeniden alıyorum
Elifdoruk0103 BanniCici bugün eczaneden aldım açıldıktan sonra dışarda 15 gün dolapta 1 ay süresi var dedi eczacı bizde hastanede o şekilde kullanıyoruz