Cicismoms Merii33 inşallah şifa olsun bebise ben çok kullandım iyi surup o fiyati ne kadar olmuş en son 30du
Merii33 Cicismoms vallahi bilmiyorum canım eşim aldı geldi şimdi verdim inşallah iyi gelir çünkü içim parçalanıyor daha çok küçük korkuyorum ağlamaktan bayılacak yada bişey olacak diye
Melisasbasi Merii33 biz sab simplex kullaniyoruz biogaia kullaniyoruz 34 günlük gram uyumadi gaz çıkarıyor ama genede inliyo ve dediginiz gibi uyuyamiyo uykudan aglayarak kalkiyo ikinip duruyo mahfolduk yaa
Cicismoms Merii33 biz kaç gece açıldı olduk valla 😀😀ilk bebek olunca insan panik oluyor ben bununla rahatladım
Merii33 Melisasbasi bakalım şimdi verdim şuan sakin gibi ama görücez tabi gazı tam boşaltamıyor sanırım o yüzden öyle Bi gün çok iyi Bi gün çok kötü
Melisasbasi Merii33 ayneen kesinlikle aynısı bir gun iyi uyuyo oh diyorum düzeldi sonraki 2 gün aman Allahım daha beter dönüş oluyo hepsi ayni demek göbeği çıktı iyice fitik olacak cocuk korkuyorum siz bi deneyin eger etki ederse iti gelirse ben bide onu aliyim
Merii33 Melisasbasi canım dün akşam verdiğim hemen etki etmedi sanırım ama bu sabah ve az önce verdim etki etmeye başladı bio gaia ve nurse harveys colex ikisini bir kullanıyorum bio günde 1 defa 5 damla nurse günde 4kez 2.5ml inşallah sende faydasını görürsün şuan herşey yolunda gibi
Merii33 Cicismoms vallahi öyle bizimde ilk bebek ve gerçekten çok zor oluyor bakmak ağzı var dili yok yavrumun
Cicismoms Merii33 zamanla geçiyor ya 2 3 ay zorluyor ama sonra rahatliyorsun bu günlerin de değeri apayrı hayatım kıymetini bil
Mircan Merii33 inşallah sizde işe yarar bende bio nurse beraber kullanıyorum ama hiç etkisi yok sanki
Albayrakokur Bana ilk doğduğunda günde 3 defa bir çay kaşığıverdedi eczane hiç bi faydasını grmedim iyigörenler olmuş
Ecrm Merii33 tok karınla 6 saatte bir vermeye çalışıyorum bazen saati 1 saat one ileri geçiyor ama genelde aynı vermeye calisiyorm
Ecrm Merii33 malesef benimki de öyle ilaç hafifletiyor ama tam geçirmiyor bizde öyle oldu umarım sizinki tamamen gecer her bebek farklı sonuçta benim kızım kolik cunku . Tok karinla vermeyi unutma