Deletedmom16 Kızlarr kıyafet bile giyemıyorum dünden beri yarıldı meme uçlarım yara oluştu emzirirken canım gıdıyor akıl verin nasıl gececek bu 😓
Papatyaa_ Deletedmom16 zeytinyağı sürüp olabildiğinde hava almasını sağlıyorum anıl gibi yapıyor canım bir de göğüs pedi kullanıyorum ama her zaman değil misafir geldiğinde ya da hastaneye gittiğimde 🙋🏻♀️
Gencanne980 @Deletedmom16 kuzum ben garmastan kullandım biraz pahali bi krem ama benimkine 3 günde fayda etmişti sürüp üzerine buzdolabı poşetini kesip koyuodum nemli kalmasını sağlıodum hemen gecmisti
Mirsim Deletedmom16 🤣bnde öyle düşündüm yeni doğum ypmstm sezerynlydm doktrm kntrle gldi ddm dktr bey göğsümün ucu yara ya kan akarsa emdiginde ddi e ne yapalım sütümü ayiklayacaksn🤣🤣tabi bu anlttgm normal göğüs yarası için geçerli mantar agr iltihap varsa dktrnza danisin
Golce123 Deletedmom16 benmki yatlmafı resmen kopuyordu çock kan emiyordu tek çare avent göğüs kalkanı ve lansinohun kremi sür ve kapa okadr 1 haftaya bişiy kalmaz
nrnbtck Lansinohun kremi var canım çok iyi geliyor en iyi gelen şey o hatta. onu kullandım ben emzirdikten sonra sürüyodum 10 dk kadar açık bırakıp hava almasını sağlıyodum sonra kapatıyodum . Bu şekilde 1 hafta içinde en iyileşti denemeni tavsiye ediyorum.
Tuback93 Deletedmom16 lansinoh göğüs ucu kremi benim cok yardımcım oldu faydasını gördüm. Birde tahinin üzerindeki yagı sürebilirsiniz.
Mom299 Deletedmom16 Gözdecim gecmiş olsun evicop fort diye bi e vitamini.var onu al sür çok iyi geliyo benim gögüslerime o iyi geldi
Deletedmom16 Mom299 sağol yasemincim onada bi bakayım sağol gün geçmiyor ki başıma bişey daha gelmesin🤣