mavera Kızlar bebeğim 4,5 aylık oldu göğüslerim yumuşak olduğu için şu sıra sağdığım zaman az çıkıyo süt ama sağıp sütümü artırmak stok yapmk istiyprum mochi pompa alsam faydasını görür müyüm acaba
nevinozcan36 mavera mochi pompa sütü fazla olanlarda işe yarıyor daha çok memeden sızan sütü toplamak için kullanılıyor bende var memede ki sütü çıkartmıyor en iyisi elektrikli pompalar hatta mümkünse hastane tipi kiralık pompa
Ada_Deniz mavera cnm mochi genelde sütü çok olanlar için akan sütü toplamak için işe yarıyor sen iyi bir sağma makinası al olmadı ama her meme her pompaya uymuormş bana ebe dedi bende sütüm yok die çok üzülüordjm 2 pompa aldım ikisnde de istediğim süt çıkmadı bıraktm bende artık sağma işini yani sağma makinası alıp da az süt çıkarsa üzülme die yazdım
mavera nevinozcan36 hadi ya ben elektrikli kullanıyorum avent ama şu sıra sağdığımda 60 cc anca çıkıyor iki göğüs hatta bazen 40 ama bebeğim aylık 1100 gr alıyo 🤷♀️
mavera nevinozcan36 benim hiç öyle sızma akma durumu da olmadı demekki bebeğin ihtiyacı kadar süt oluyor
nevinozcan36 havos ben kiraladım hastanede ki pompanın üzerinden numara almıştım. Bebek düzenli çiş yapıyorsa doyuyor demektir çişinden takip edebilirsiniz
SrcAndMom havos hangi ildesin? bende ilk iki ay kiraladım çok memnun kaldım ilk ay 250 sonraki ay 150 TL den kiralamıştım bahsettim Ankara’da