Sehererkul Merhaba kizlar oglum 2 ay 6 gunluk suan kilosu 6400 .s 7 gun once gittigimde kilosu cok sisteme gore obez gozukuo boyuda bas cevreside kilosuda onde gidiyo dedi saglik ocagindaki doktoru hamileligimdede gelisimi hep ondeydi 7 gunde 400 gram almis obez olurmu bole giderse sadece anne sutu veriyorum geceleri bi tek 2 kere falan mama veriyorum160 cc civarinda
Nscaslan34 Sehererkul çok kilo aliyosa mamayı kesmelisin bence. Çok almış çok sık mı emiyo acaba sütün yarıyordur belkide bilemedim 😏
Sehererkul Annekedii yani 160 cc derken mesela gece 1 de 90 cc iciyo 4 te 60 cc gibi degisiyo bazen 60 a 30 iciyo belli olmuo
Sehererkul Nscaslan34 evet gunduz sık emio ama gece süt kalmio artik gogsumde bisi gelmeyincede aglamaya basliyo .s
Sehererkul [bilinmeyen] Kvlcm20 gece sutum gelmio sabaha karsi goguslrrim doluyo aglio gelmeyince sagiyorum mesrla 10 cc zor cikiyo
Sehererkul Deletedmom58 bi kerede vermiyorum gece 1 de mesela 90 cc 4 te 60 cc gibi degisebiliyo azda icebilio acligina gore
Sehererkul Gorursensoyle 1 kerde vermiyorum butun gece ictigi mama miktari saat 1 de 90 iciyosa 4 te 60 cc iciyo daha azda olabiliyor aclik durumuna gore degisiyo
ikos58 Sehererkul hıcbır sey olmaz benım oglumda oyleydı dıyetler verdıler vs 6. Aya gelince artık yavaşlıyor
Ozlemelmas Emiyorsa neden mama veriyosun anlamadim benim ilk zamanlar sütum az olmasına rağmen mama vermedim çok zor durumda kalırsan tabi ki verilir kilo kaybı vs ama sizde aksine fazla kilo var birde 160 cc 2 aylık bebek için çok canım bence mama vermemelisin
Kvlcm20 Sehererkul aramizda az bi zaman var ben sadece anne sutu veriyorum sutumde yariyor hic baska bir sey vermiyorum kilo alimi gayet iyi kizimin
Annekedii Sehererkul tatlım ölçüler fazla ben hep mama vermek durumundaydim.ancak olculerine.dikkat.ettim 60.cc gecme hic olur mu ,.alisir.bi.sure sonra.oda , 3 ayken;90 4 ayken 120_ 150 cc duruma gore, 5 ayken 180.cc veriyoruz , 6 ayken ise 210 cc ,.
Nscaslan34 Sehererkul o zaman gündüz sağ birazcık dolaba at yada az ver bide olabildiğince saati uzatmaya çalış çok aşırı sık heralde
Gunesimmmm Sehererkul benimde bebeğim 1ay 24 günlük 6100 kilosu. Sadece anne sütü veriyorum. Geceleri bebeğinizin emmek istemesi ve ağlaması sütünüz olmadığı için değil sadece size yakın olmak istiyor. Emme ihtiyacı var o kadar. Yeterli kilo aldığı sürece yani ayda 700gr dan az almadığı sürece mama vermemelisiniz
Denizmelisa Sehererkul maşallah benim kızım 7 aylık 3 saatte 160 cc veriyorum 🤔 aşırı çok bence azaltın 🙈
SBBGurLek Sehererkul anne sütü obez yapmazz Benim oğlumda 2 aylık 3 günlük aynı kiloda boy da 61 cm Sağlık Ocağı çok iyi olduğunu söyledi benimki sadece anne sütü mama hiç kullanmadık. sütünüz varsa yeterliyse mamayı vermeyin