bebisanne Benım kı benı 8 9 dk emiyor gozlerı açık sonra da diliyle dışarı itiyor en son. Ben yine tıkmaya çalışıyorum al memeyi diye ama almıyor ağzını sonuna kadar acıyor memem agzında ama emmiyor diliyle ittiriyor memeyi sıkış bakıyorum elımle sutte var . Acaba doyuyor mu . Birde çok işemiyor 2 gündür annem diyor ki doymasa ağlar . Ağlamıyor 8 9 dk emip uyutuyorum mışıl mışıl uyuyor . Aç olsa ağlardı degıl mı 25 günlüğüz
Atlass bebisanne 25 günlük bebeğin midesi en fazla yemek kaşığı kadardır o nedenle çabuk doyup çabuk acıkıyorlar. Ben de doymuyor sanıyordum ama 10 dk emiyordu en fazla bu süre gittikçe uzadı.
Karakiz bebisanne bizde 25 gunluguz emiyo birakiyo 1 ay asimiz var i zmn kilomuz belli olck digduktan 2 hafta sonra gittik kilo alimi iyi demisti bude buz 36 haftalikken dogum yaptm
Azraninnnannnesi bebisanne belki yoruluyordur çenesi siz destekliyor musunuz alttan doymasa o kadarlık bebek ağlar annenizin dediği gibi kilo alımı aylık kontrolde belli olur kilo almışsa doyuyor demektir 8-9 dk cok kısa değil ama yağlı sütü emmesi önemli olan
Nhalgn Doktor kilosu iyi diyorsa hiç korkmayın. Sütünüz yağlı demekki çok çabuk doyuruyodur bebeğinizi içiniz rahat olsun