BombastikTurta Merhaba güzel anneler. 6. Ay asisi yaptıran varmı 2 kol 2 bacak olarak mi yapılıyor. Oğlumda sol kolunda verem aşısı izi baya büyük eğer 2 kolsa oraya nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı?
112346 BombastikTurta 6 ay asısı sadece 2 bacak canım bide ağızdan damla şeklinde verdiler 9. Aya bırakmışlar asının birini o yüzden 6. Ayda bir aşı eksik yaptılar
Recbeyer BombastikTurta bizde bugün 6. Ay aşısı olduk 2 bacak birde ağızdan damla verildi hatta hemşire 2 saat su icirme dedi Ayda tekrar aşı olucakmış
_yaseminturann BombastikTurta canım 2 bacaktan yapılıyor bir gün sonra yıkayabiliyorsunuz ayrıca ağızdan da damla veriliyor
BombastikTurta Recbeyer o zaman böldüler 6. Ay aşılarını normalde 6 ay da 4 tane olup 12. Aya kadar ası olmuyolardi
Eymensmomm BombastikTurta kol yok bir ağız iki bacak hepatit biraz yakıyor diğerini hissetmedik hiç çok şükür atlattık bunuda sonra üç ay sonra var birdaha
BombastikTurta Eymensmomm normalde 9. Ayda yok e nabız asi takviminde demekki 6. Ay asisini böldüler canim
Eymensmomm BombastikTurta heralde birde bir yaş var sonra Zor ya ben kana hiç gelemem hiç tek götüremiyorum zaten minicik bedenler alıştı resmen aşıya çok tepki vermiyor artık😔🙏 sağlıklı olsun larda minişlerimiz
BombastikTurta Eymensmomm valla ben çocuğum doğdu doğalı Allah beterinden saklasin ama popo darlığı nedeniyle uğraştığım için yavrumda acıya alıştı sanki 😔