Momandminnos Kızlar bebeğim çok düşük kiloda doğdu sağlığı yerinde hamdolsun ancak sağlıklı bi şekilde kilo alması için sütüm artsın istiyorum çok az sütüm bebeğim doymuyor mama vermekte kararsızım fikirleriniz?
Hsrtgndz Momandminnos canım bende ayniydim doktor bugün bize mama verdi önce emzirme daha sonra mama seklinde
balporsuguu Momandminnos benim kizimda 2300 dogdu premature.Doktor mama da verdi ama kizim almadi bir turlu.Sadece anne sutu verdim 1 ayda 1 kilo aldi.Emzirdikce sut artiyor yetiyor bebege
Eri Momandminnos ben emziriyorum zaten doymuyor huzursuzlanıyor uykuya dalamıyor aç olduğu için ardından mamasını veriyorum bi güzel uyuyor
Hsrtgndz Momandminnos evolvia 1yazdi bize sen de doktora şöyle bence bu durumu doktora gore hareket edin kuzun
Nurtenn4161 Momandminnos canım ben bestlak damla aldım günde 3 sefer 20 damla ise yaradı bide kuru incir günde 2 3 tane üstüne koca bi su bardağı su ve günde 2 seferde 15 dakika sütümü sağdım. Allah’a şükür şimdi mamayı kestim çok mecbur kalırsam günde 1 sefer veriyorum yada emziremiyceğim bir yerdeysem ve sütümü sağamadıysam ama inciri ve süt sağmayı dene derim🌺