Keremozaninannesi Rotadeq olanını yaptırmak istiyorum ama bilemedim bide rotadeqi ilk ne zaman yaptırdınız?
Icot Keremozaninannesi kızıma 2 doz rotarix yaptırdık diğerini bilmiyorum 🤷♀️ 2.- 4. ve 3.- 5. aylarda yapılıyor. Biz 3-5 te yaptırdık.
Ftmsnny Keremozaninannesi rotarex 2 doz rotatek 3 doz oluyormuş bildiğim kadarıyla sağlık ocağı rotatex alın dedi bize
Denizkokulum Keremozaninannesi Biz kızıma rotarix yaptırdık ilk dozunu 2. Ayda yaptırdık 2. Dozunu da 4. Ayda yaptırıcaz
Keremozaninannesi Sinmn Merversan Zebra Icot Ftmsnny rotarixde okuduguma göre domuz dnası görülmüş o yüzden sormak istedim teşekkür ederim bende 3. Ayında yaptırayım
Merversan Rota tek bulmak cok zor piyasada yok neredeyse etkisi aynı zaten ben 2 ve 4.ayda yaptırdım. Zaten aynı paraya geliyor rota tek in tek dozu 150 civarı 3 toz yaptırırsan450 rotaeıx 2 doz tek dozu 220 440 a geliyor aynı para
Zebra Bununla ilgili cimere yazdım aşının içeriği değişik demişler ilaç firması. Bence fiyatı artırmak için bahane.ben eski aşıyı buldum ancak adam sırf zarar etmemek için satmıyorum dedi elinde bi tane vardı. Buda eczaneci işte. 70tl lik aşıyı 220tlye satacaklar bende daha ikinci dozu yaptırmadım.