iki_prens_annesi_ Eymenncik cok gecmis olsun ustte kalsin bizde bugun esimin pozitif oldugunu öğrendik bebeginizde belirti var mı aceba nasil anladiniz
Aybukemm Eymenncik bebeklere test yapıyorlar mi bende pozitiftim kızıma yapmadılar 3 aylık çok geçmiş olsun bu arada
Deletedmom63 Eymenncik ya kıyamam çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallah en kısa sürede iyileşir 🤲
Eymenncik iki_prens_annesi_ iki gün önce ateşlendi ateşi 37.9 oldu ılık duş vs yaptırdım geçmedi hastaneye goturduk test yapildi o sekilde ogrendik. Dun 6 saatte bir calpol verdim bugun atesi yok cok sukur sadece burnu tıkalı
iki_prens_annesi_ Eymenncik insallah en hafif sekilde atlatir kuzucuk rabbim acil sifa versin inşallah
091989 Benimde sonucum pozitif 15 aylık çocuğum var 37.5 ateşi çıkıyor sözde sağlık bakanından aricaklar ilaç getireceklermiş ne gelen var ne de arayan test yaptıralı bu gün 5 gün oldu
Eymenncik 091989 biz calpolle dusurduk atesini eger evinde varsa atesinin yukselmesini bekleme canim doktoruna danisip kullan
momyshark1 091989 benimde 2. Gunum aranacaksiniz dendi ne arayan ne soran var evdekiler nolacak oglum nolacak belli degil
091989 Eymenncik ateşi çıktığı zaman Peditus şurub verdik düştü 3 gündür yok ateşi çok şükür şimdide eşimde başlady koku kaybı ne olacak halimiz ailede hep tedbir alan benimdi dışardan geldiğim zaman üstümü hemen değiştirirdim dezenfektan elimden düşmezdi sakınan göze çöp batar derler ya o oldu işte 😭