Zeynepikram Kızlar yeğenimin odası için kıyafet dolabı almak istiyorum internetten alan güvenilir güzel kaliteli bildiğiniz site var mı alan memnun kalan varsa yardımcı olurmusunuz😊
afs9mart Zeynepikram benşm warda resim atamıyorum bilmiyorum nası atılacagını biz odasına yaptırdık full mdf 2.000
su_sde Zeynepikram bence dolap alma aklı olun biraz büyüsün bi genç odası alırsınız vereceğiniz paraya yazık
Deletedmom410 Zeynepikram N11 den aldım çok çok sade ve güzel Baby Darling Lisa Dolap bir bakın isterseniz ☺️
Annesirintugceuzun Zeynepikram Ben mağazadan almıştım kızımın dolabını ama güvenilir internet sitesi olarak N11, Trendyol, Hepsiburada gibi sitelere bakmanı önerebilirim. ☺️ Yorumlara bakarak tercihini yapabilirsin ☺️👌
Zeynepikram Annesirintugceuzun kız kardeşim bitliste oturuyor bn ağrıda doğum hediyesi için süpriz yapmak istiyorum netten alıp yollamak istiyorum aslında buldum bi tane de emin değilim nasıl çıkar güzelmidie diye https://ty.gl/oxpwrzos
Dadam Benim eşim mobilyacı o tür alışverişleri internetten yapmadık canım bilemiyorum. Gerçi ben daha oda da yapmadım oğluma 😊
Zeynepikram Dadam canım eşin mobilyacı ise aslında bu ürünü göstersen malzemesinin nasıl olduğunu anlar 😊