Satgiray Kızlar doğum yapalı 10 gün oldu ve vücudumda kaşıntı kabarcıklar oluştu kaşıdıkça kızarıyor sonra tekrar kayboluyor başına gelen var mı
Blt-0505 Satgiray bende hamileyken vardı aynı anlattığın gibi bunyuzden erken doğumu. Oldu safra asiti olduğunda. Demişti doktor doğum yapı Ca geçti
Kaanefe_ Satgiray benmde öyle oldu anribiyotige alerjm çıktı malesefki sezeryan yaram geç ileşti ilaçarı içemeyince
Satgiray Mersa valla 4 gündür ilaçları bıraktım acaba yan etki mi yaptı dedim hala aynı durumdayım yarın doktor a gideceğim tahammül edilecek gibi değil
Mersa Bende bırakmıştım ama ona rağmen geçmedi kaşıntı kullanmadığım ilaç kalmadı vücudum yara içinde
Blt-0505 Satgiray aynen dahiliye de çözüm buldum ben cildiyete de gittim ama pek işey yaramadı verdiği ilaçlar
Blt-0505 Mersa dahiliye ilaç verdi onu kullandım ama kesmedi sadece azaltmıştı kaşıntıyı pupp olduğunu cildiye söylemişti
Blt-0505 Pikabu ilaç verdi onu kullandım ama dediğim gibi azalttı tamamen geçirmedi geçirmediği için erken doğum oldu