Prens0205 Deletedmom11 geçmiş olsun ağız içi yaralarına karadut özü çok iyi geliyor belki işe yarar sizde hakiki bulabilirseniz önü tüketin her gün 1 2 çay kaşığı ağzınızın içinde gezdirip tutun hem de kanı temizliyor hamileymişsiniz bebeğinize de iyi gelir enfeksiyon riskini önlüyor ben hamileliğimde kullanıyordum
Deletedmom11 Prens0205 çok teşekkür ederim , fit aliveden alıyoruz 15 aylık kızımda tüketiyor, bende 3 ay kullandım ama hiç etkisi olmadı, aslında güvenilir marka ama, siz hangi markayı kullandınız birde sizin denediğiniz markayı kullanayım
Prens0205 Deletedmom11 benim eşim almıştı şehir dışına gidip geliyordu muğla yolu üzerinde bir amca kendisi yapıyormuş
melasya Deletedmom11 benimki de kzıımınkide doğustan. bana dr lar hipotıroidi den diyolardı kzızımda öle bi sorun da yok.dru tamamen genetik diyo kansızlık vitaminsizlik yada baska bişeyle hiç alakası yokmuş
melasya melasya bu arada bizimki yara gibi değil arada beyazlasıp kırmızı hare hare minik yuvarlakçıklar oluyo geçiyo.
Deletedmom11 melasya benşm tiroid değerlerimede baktılarda bendeki sonradan oldu. Hep okuduğum yazılara göre sonradan olan kişilerde acı oluyormuş, doğuşta olanlarda acı olmuyormuş
Deletedmom11 melasya yok benimkide yara gibi değil yada yarık gibi de değil tarigif ettiğinşz gibi hare hare dışı beyaz kabarıyor içi kırmızı.
_yaseminturann Deletedmom11 çok geçmiş olsun kuzenimden biliyorum yediği içtiği her şeye dikkat ediyordu ekşi yogun baharat tuz şeker uzak duruyordu.. Ama zamanla düzeldi diye biliyorum bir de hamilesiniz bebek içinde yedikleriniz çok önemli . Umarım faydalı bilgiler verecek arkadaşlar çıkar🌸
Deletedmom11 _yaseminturann bir kaç kişiden işime yarayan şeyler aldım propolis deniycem inşallah bakalım bi, inşallah benşmkide zamanla geçer ya çok teşekkür ederim 🥰
Dorugum Deletedmom11 https://selmasultan.com/harita-dil-ibrahim-saracoglu-dogal-tedavi-yontemi cnm bi dene istersen vilmiorum denedin mi ama belki bi faydasi olur belkide yaptin okudun denedin bilmiorum
Deletedmom11 Dorugum benimki gotoğraftaki gibi değil daha değişik ama hepsini yazdım deniycem tek tek çok teşekkür ederim 🥰
Deletedmom11 Prens0205 muğlada köyceğiz balı diye bir fabrika var birde ordan almayı istiyorum, inşallah oranın ürününü deneyim belki işe yarar
Deletedmom11 Prens0205 😁 afiyet şifa olsun inşallah, inşallah bende öyle güzel bi karaduta denk gelirim, bizim evdeki hafif mayhoş 🥰
Candy1907 Deletedmom11 geçmiş olsun canım. Benim bebeğimin dilinde de çıktı yeni araştırmıştım ben de. Kesin sebep veya tedavisi yokmus malesef. Ama biraz araştırdım B12 vitamin eksikliğinin sebep olabileceği yazıyordu. Yakın zamanda bakıldı mi bilmiyorum ama bakilmadiysa bı tahlil yaptır canım detaylı
Deletedmom11 Candy1907 3 doktora gittim hepside en detaylısından kan aldı inan bakılmadık tek hormonum vitaminim kalmadı, hepsi o kadsr güzel ve normalki. Önceden haftalık b12 iğnesi vurunur damar yolundan kan takviyesi alırdım o zamanlar dahi yaşamadım. Ama şimdi değerler iyiyken geldi başıma bu illet. 😔
Candy1907 Deletedmom11 off Allah yardımcın olsun canım acil şifalar dilerim. Hem hastalık hem hamilelik, Allah kolaylık versin inşallah