Slcn42kurt Arkadaşlar önce biogaia kullandım gaz için o bitti metsil yazdı doktorumuz işe yaryormu acaba🤷♀️
esmerayes Slcn42kurt en fazla bikac gun ise yariyo sonra kakada yapamaz oluyo cocuk ve iyice sisiriyo yani her bebekte farkli tabi ben 3 gun kullandim 4. gun dahada beter bi hal almisti ben yuzlerce damla deneyip careyi nurse harveys colex surupta bulmustum
Asliim Slcn42kurt bence metsil alıcağınıza zinco damla alın hem fiyatı uygun 20lira hemde gerçekten çok işe yarıyo yani metsil hariç bütün gaz damlaları işe yarar diye düşünüyorum
Arzuaysu Slcn42kurt gaz için en etkili tane kimyon. Onu alıp demleyip için bebeğe de 1 veya 2 çay kaşığı verin dhaa iyi ise yarar
Deletedmom388 Slcn42kurt Kızımda çok işe yaramıştı,düzenli kullandım ve bir süre sonra gaz sorunu bitmişti.
Kaanefe_ Slcn42kurt ewwt bencede baksana herkes kabız oldu diyor benmde bebegm kabız şu an hiç yapmadı da üzgünüm ilaç veriyorum doktorum verdi 🥺😑
Deletedmom418 Slcn42kurt her damla her bebeğe iyi gelmiyor. Bende üç tane denedim en son relactaz damla kullandık. İyi geldi şükür
Deletedmom379 Slcn42kurt valla benim bebeğim aşırı gazliydi. Gaz ilaçlarına servet harcadım nerdeyse en son metsil aldım ve çok düzenli kullandim aşırı rahatlattı
Meltemseri Slcn42kurt ben ilk başta kullanmistim iyi de gelmişti ama ilaç içerikli olduğunu ogrenince bıraktım zinco ve biogaia kullandım