Civcivimmm Bebeğim 21 günlük gece uykuya dalamıyo dalsada inliyo dede givi ıı ıı diye 😔 bide nefes alıiverişi koşar koşar yorulursun ya öyle derin derin neden olabilir 😔
Gokcee Civcivimmm gazdan dolayı öyle uyurken ses çıkarıyorlar benim kızımda öyleydi. Ben gazı çıkıyor sanıyordum ama maalesef gazlı bi bebekti
mamAras Karın ağrısı-gaz olabilr, karın masajı yapın, bacaklarını karnına çekin uyutmadan önce gaz çıkartacakmı bakın belki iyi gelir
Civcivimmm mamAras gaz sancısı çekmiyodu normalde çok fazla gaz çıkarıyodu ama evet dün az gaz çıkarttı bide sanırım kakasını yapmaya korkuyo 😔 dediğinizi hepnyapıyorumm ama malesef fayda etmedi
mamAras Civcivimmm bağırsak düzenleyici, gaz ve kabızlık sorunu bebeklerde 6 aya kadar normal çünkü bağırsakları gelişmemiş oluyor, prebiyotik boşaltım sistemini kuvvetlendirip düzene sokuyor rahatlatıyor binebi
Civcivimmm Gokcee 2 3 kere ağızdan 1 2 kerede aşşağıdan çıkarıyo normalde ama işte bu sadece 1 ağızdan çıkınca yeterli gelmiyo galiba, 😔
Durununannesi06 Aynısı benım kızımdada var maalesef ki gazdan dolayı gaz damlası kullanıuoruz ama yeterli kadar gaz cıkaramıyor işte🤦🏻♀️
Civcivimmm Durununannesi06 hangi marka kullanıyosunux bizede doktor yazmıştı ilerde lazım olur fiye ama almamıştık bidaha gittiğimde isticem